Ukrainian Fashion Week

Жан-Клод Ван Дамм у смокінґу Indposhiv

Жан-Клод Ван Дамм у смокінґу Indposhiv

Жан-Клод Ван Дамм в одному з епізодів фільму «The Last Mercenary» від Netflix з’явився у смокінґу від українського бренду Indposhiv Bespoke House.

Зйомки відбувалися в Києві й Парижі восени 2020 року. Фільм показує життя таємного агента, засудженого урядом Франції. Для створення бездоганого смокінґу стилісти вирішили звернутись до українського бренду Indposhiv Bespoke House.

Бренд був заснований Катериною Возіановою у 2009 році і став першою майстернею чоловічого bespoke-костюма в Україні.

«Для нас велика честь працювати із зіркою такого масштабу, як Жан-Клод Ван Дамм, – коментує Катерина Возіанова. – Робота над цим замовленням була нелегкою. По-перше, смокінґ мав був бути скроєний і зшитий так, щоб, з одного боку, в ньому можна було битися і робити різні трюки – хоч і коронний шпагат актора. З другого боку, як і будь-який bespoke-костюм, він повинен ідеально сидіти в кадрі. Але наша команда впоралася з цим завданням на відмінно».

Після виходу фільму 1 серпня 2021 року бренд представив окрему лінійку урочистого одягу Indposhiv Black Tie. У межах лінії бренд створює як bespoke-костюми, так і semi-bespoke-смокінґи, які можна підігнати по фігурі замовника всього за 3 дні.

Фото:

Кадр із The last Mercenary // Netflix

Editorial photography for @premierefr magazine

Photographer: Régine Mahaux; stylist: Charlotte Renard