Ukrainian Fashion Week

Ювілейна Vogue UA Conference

Ювілейна Vogue UA Conference

9 вересня 2021 року український журнал Vogue проведе п’яту Fashion&Business конференцію.

Тема конференції – Creative Minds. Подію відкриє Анна Вінтур, головна редакторка американського Vogue та одна з найвпливовіших фігур у світовій індустрії моди.

Турбулентні часи потребують нових ідей і наснажливих рішень. Саме тому Vogue UA п’яту щорічну конференцію присвячує не лише неординарним талантам, а й оригінальним сенсам, які народжуються у процесі творчості. Про креатив як цінність у своєму зверненні розповість головна редакторка американського Vogue та редакційна директорка Condé Nast Анна Вінтур.

Через пандемію конференція відбудеться в інноваційному форматі, який об’єднає офлайновий захід з обмеженою кількістю гостей, пряму трансляцію і технологічні рішення з використанням доповненої реальності. Крім традиційних виступів міжнародних експертів, глядачі побачать шоу-кейс цифрового мистецтва. Найвідоміший у світі український фотодует Synchrodogs спеціально для Vogue UA Conference готує digital-артпроєкт спільно з українською студією deep3dstudio, яка працює в галузі 3D-сканування людини.

Серед спікерів конференції буде головний редактор Vogue Singapore Норман Тан, засновник технологічного стартапу Brud Тревор Макфердіс, який вигадав цифрову модель Ліл Мікелу; 3D-художниця з Парижа Інес Альфа, яка співпрацює з Dior Make Up і Burberry; Массіміліано Джорнетті – директор fashion-школи Polimoda, який тривалий час був креативним директором чоловічої лінійки Salvatore Ferragamo; Юлія Пеліпас ​​– у недавньому минулому fashion-директорка українського Vogue, сьогодні засновниця бренду з філософією сталого споживання bettter.

Детальніше про конференцію за посиланням.

Партнери конференції: Алькор ДSolo for diamondsЦУМ КиївBMWАкадемия ДТЭКUNIT CITYOLL TV 

Джерело: VOGUE.UA