Ukrainian Fashion Week

VOROZHBYT&ZEMSKOVA FW21-22

VOROZHBYT&ZEMSKOVA FW21-22

Український бренд VOROZHBYT&ZEMSKOVA презентував лукбук колекції FW21-22.

Форми й фарби, тіні й силуети, світанкові відблиски на глянцевих поверхнях і мерехтливі вогні білбордів великого міста… Мегаполіс як живий організм є джерелом натхнення для дизайнерського дуету VOROZHBYT&ZEMSKOVA вже не перший сезон. Нова осінньо-зимова колекція витримана в сірих бетонних тонах, з безліччю архітектурних переплетень фактур і деталей. У моделях втілено й силуети міських висоток, і блискуче скло вітрин, і холодний метал поручнів і нескінченна сітка вікон хмарочосів… Завдяки дизайнерській фантазії крізь сірі вікна проривається промінь сонця – жовтий, яскравий, обнадійливий.

Ідея колекції розкривається за допомогою матеріалів і палітри: багато стьобаної тканини і картатого принта поєднані у двосторонніх речах. Увагу варто звернути на двобічні шарфи-накидки з вовни і плащової тканини, що є плюсом у дощову погоду. Хіти колекції – двобічні речі-трансформери. Ці моделі не лише актуальні, але й зручні.

Силуетні форми: приталені, підкреслені пасками з карабінами, а також об’ємні, стьобані, з великими комірами і широкими підкладним плечима. Ключові моделі: костюми з широкими, гострими плечима, фірмові широкі штани, трійки з жилетами, обтислі водолазки, oversized-жилети, пальта, спідниці плісе. Палітра: чорний, білий, сірий, яскраво жовтий. Принт: клітина. Деталі: металеві карабіни, ланцюги. Аксесуари: стьобані накидки, шарфи.