Ukrainian Fashion Week

Унікальний досвід для майбутніх дизайнерів чоловічого одягу

Унікальний досвід для майбутніх дизайнерів чоловічого одягу

“Ми – Ukrainian Fashion Council – завжди відкриті підтримати ініціативи, що  сповідують спільні з нами цінності. Підтримка молодих дизайнерів, можливість демонструвати українські таланти світу та створення колекцій етичного походження завжди були і будуть основними нашими  приоритетами,” – коментує голова Експертного Комітету Української Ради Моди Ірина Данилевська. 

MR PORTER, провідній рітейл у світі чоловічого стилю, з гордістю запускає MR PORTER FUTURES – перший у своєму роді глобальний та всебічний пошук талантів для трьох амбіційних дизайнерів чоловічого одягу. MR PORTER та команда менторів оберуть трьох кандидатів для участі у річній програмі дизайну та бізнес-менторства, що проходитиме з вересня 2021 року по вересень 2022 року.

Створений в рамках 10-річчя MR PORTER, головними темами якого стали майстерність, відкритість, інклюзивність та спільнота, MR PORTER FUTURES відкритий для всіх в усьому світі, хто відповідає критеріям відбору. Проєкт спрямований на пошук та виховання нових талантів у галузі дизайну, що наразі не є частиною індустрії. Проєкт розбиває бар’єри для люксовго сегменту шляхом пошуку кандидатів на міжнародному рівні, за допомогою первинного анонімного розгляду заявки. Мета – знайти оригінальні голоси, підтримати нові таланти та представити їх на світовій арені.

Три обрані дизайнери або дизайнерські дуети пройдуть річну програму семінарів та індивідуальних тренінгів, скориставшись доступом до провідних наставників в індустрії моди поряд із внутрішньою командою баєрів, дизайнерів, а також креативних та маркетингових компаній MR PORTER. Окрім наставництва та коучингу, кожен дизайнер отримає основні навички маркетингу та роздрібної торгівлі, необхідні для побудови успішних автономних брендів на дедалі більш конкурентоспроможному ринку. Також дизайнери розроблятимуть свої власні етичні колекції за підтримки команди власної марки MR PORTER – Mr P. та консалтингу Create Sustain.

Колекції будуть доступні у всьому світі на MR PORTER у вересні 2022 року.

Дедлайн подачі заявок: 6 червня 2021 року о 13:59 (BST).

Більше про умови участі, подачу заявок та менторів за посиланням