Ukrainian Fashion Week

Ukrainian Fashion Week x PREMIUM Berlin

Ukrainian Fashion Week x PREMIUM Berlin

Десять українських дизайнерів представлять колекції на PREMIUM Berlin у межах UFW International Season FW23-24.

17-19 січня українські бренди: AISENBERG, 91LAB, OVERALL, FINCH, CHERESHNIVSKA, SHEEZEN, PRZHONSKAYA, VOROZHBYT&ZEMSKOVA, CHUPRINA та GRIE представлять колекції на PREMIUM Berlin fashion trade show у межах другого міжнародного сезону Ukrainian Fashion Week.

«Ми з нетерпінням чекаємо на представлення талановитих дизайнерів України на PREMIUM у січні», – коментує Аніта Тільманн, засновниця і керуюча партнерка Premium Group. «Багато брендів, які беруть участь у виставці, вже були представлені на Ukrainian Fashion Week та ідеально доповнюють портфоліо брендів PREMIUM. Більшість українських брендів засновані жінками, які виявляють стійкість, пристрасть і сміливість і хочуть показати свою моду світові. Колекції такі ж унікальні та різноманітні, як і самі дизайнери».

Концепція простору, у якому дизайнери України представлять свої колекції у січні в Берліні, розроблена відомим українським художником Романом Мініним. Його роботи вже були представлені на багатьох виставках по всьому світу: у США, Бельгії, Швейцарії, Австрії, Польщі, Франції, Великобританії, Італії та Японії, а також на аукціоні Sotheby’s у Лондоні. В основі концепції, розробленої Романом для UFW x PREMIUM у Берліні, серія робіт художника “Optimism”. 

«Українські дизайнери транслюють свій оптимізм, вітальність та життєстійкість. Це особливо символічно зараз, коли в умовах війни, під обстрілами та під звуки повітряних тривог, вони продовжують творити. А Ukrainian Fashion Week продовжує підтримувати дизайнерів України у другому міжнародному сезоні», – Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week

Партнером Ukrainian Fashion Week на виставці PREMIUM Berlin виступила агенція SASHKA project (Німеччина).