Ukrainian Fashion Week

UFW x LFW FW24-25 Backstage

UFW x LFW FW24-25 Backstage

Українські бренди TAMAR KEBURIA, J’AMEMME та GASANOVA представили колекції FW24-25 на London Fashion Week 17 лютого 2024 року в рамках Ukrainian Fashion Week International Season FW24-25, який проходить за межами України через повномасштабну російську війну. 

Українські дизайнери продовжують створювати колекції в надзвичайно складних умовах, демонструючи силу, стійкість та мужність української модної індустрії. Команда Ukrainian Fashion Week висловлює подяку British Fashion Council за підтримку третього спільного показу українських дизайнерів на London Fashion Week.

Показ TAMAR KEBURIA, J’AMEMME та GASANOVA на London Fashion Week відбувся за підтримки Програми USAID «Конкурентноспроможна економіка в Україні».

«Одяг, який ми носимо, має силу розповісти світові, хто ми і що ми відстоюємо. Колекції українських дизайнерів є свідченням їхньої креативності та стійкості в надважких обставинах, особливо враховуючи наближення дворіччя жахливого незаконного вторгнення Росії.
Я неймовірно пишаюся тим, що London Fashion Week може стати платформою для демонстрації української сили та таланту світові», — коментує Люсі Фрейзер, Міністерка культури, медіа та спорту Великої Британії.

Після початку повномасштабного російського вторгнення Ukrainian Fashion Week запустив Ініціативу «Support Ukrainian Fashion» для допомоги українським дизайнерам. Таким чином, 69 українських фешн-брендів мали можливість представити свої колекції, створені під час війни, на міжнародній модній арені.

SHOW CREDITS
PR Agency: IPR London
Production: Blonstein Creative Production
Casting Director: Varvara Barto
Hair By Philip Haug For Schwarzkopf Pro
Makeup By Michelle Webb For AOFMPro Using Dermalogica
Catering: Cream.Dream London
In-house photography: Anna Ozerchuk
Project Partner: UA in UK Community