Ukrainian Fashion Week

«THE SEEDS». Lake Studio

«THE SEEDS». Lake Studio

Український бренд Lake Studio презентує нову колекцію «THE SEEDS».

Емоції та події, які ми переживаємо, проростають всередині нас, як насіння, і формують нашу особистість. Творчий дует Lake Studio – Анастасія Рябоконь та Олеся Кононова – розмірковували над цією концепцією для свого нового релізу. До колекції «THE SEEDS» увійшли зручні та елегантні елементи вбрання, а її меседжем стала ідея піклування про себе.

Soft tailoring стало основою колекції: невимушені костюми та жакети з легкого кашеміру та льону створюють ілюзію офіційного образу і водночас забезпечують комфорт завдяки м’яким натуральним тканинам. Для більшості костюмів дизайнерки використовували поєднання унікального шовку-кашеміру та шовку-льону з Італії. Різноманітність фактур доповнює архітектурний крій та надає образам витонченості й жіночності.

Лінійку формальних образів доповнюють сукні: окрім знакових для бренду комбінацій, у цій колекції з’явилися сукні з високою талією, що пасують будь-якому типу фігури, а також об’ємні структуровані сукні з нашаруванням. Декоративні елементи  колекції – ручне гачкування або мереживо, яке вигідно контрастує з льоном або високотехнологічними тканинами з Японії.

Окрім основних кольорів – чорного, молочного та бежевого – у колекції присутній ряд ніжних відтінків сорбету. Персиковий, м’ятний, ніжно-блакитний та горохово-зелений створюють легкий настрій і не контрастують між собою.

Головний принт колекції – іконічні для бренду зображення артишоків, цього разу – у вигляді фотовідбитків порцелянових прикрас. Цей принт у різних колірних варіаціях присутній на сукнях і навіть підкладках жакетів, що підкреслює ідею піклування про власний внутрішній світ.

«THE SEEDS» доповнена капсульною лінійкою ювелірних виробів, створених у колаборації з британською художницею Ксенією Бусаловою. Cухі квіти й рослини, знайдені в Лондоні, піддаються спеціальній обробці, глазуруються порцеляною та прикрашаються елементами позолоти. Окрім реальних рослин, до колекції увійшли виготовлені вручну артишоки, унікальні кожним своїм елементом. Брошки, сережки та намиста чудово підходять для віртуальних посиденьок або зустрічей із друзями та родиною у весняно-літньому сезоні.