Ukrainian Fashion Week

the COAT by Katya Silchenko SS21

the COAT by Katya Silchenko SS21

Український бренд the COAT by Katya Silchenko представляє колекцію SS21 ‒ чергову оду любові до Італії разом із поглибленням успішного експерименту з етичної моди.

Дизайнерка Катя Сільченко продовжує розвивати концепцію етичної моди, закладену в сезоні осінь-зима. «Я створила колекцію, яку легко комбінувати з уже раніше придбаними речами, плавно переходячи із сезону в сезон, але при цьому залишаючи відчуття нових вражень та емоцій», ‒ коментує Катя.

Нова колекція передає увесь спектр передчуття довгоочікуваного відпочинку ‒ пікантне міні, повітряні тренчі, зухвалий денім і шовкові піжами. У колекції представлена широка аксесуарна лінійка від рюкзаків і сумок до чобіт у стилі сафарі й витончених мюль. Модельний ряд транслює атмосферу легкості та невимушеності, жіночності та грайливості ‒ завдяки фактурам і силуетам, характерним для бренду.

Основними колірними рішеннями колекції стали оливковий, волошковий і пшеничні тони, які сміливо чергуються з відтінком сицилійського лимона в ключових образах. «Створюючи колекцію, я завжди закладаю в неї багато сенсів, які проявляються у деталях ‒ чи то лінії на бюстьє, чи ґудзику на лацкані жакета», ‒ розповіла Катя Сільченко.

Stylist – @skvarska

Photographer – @andrew.greyy

Hair stylist – @otosanta

Model – @valeriiakaraman

Model – @darina_eliseieva