Ukrainian Fashion Week

Pushka digital show на Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021

Pushka digital show на Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021

5 вересня під час Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021 відбулося Pushka digital show. Свої діджитальні колекції представили 8 брендів: TaNich, 0820-SFF, nemaimesyats, Яковлева Анна, ALIONA PRODAN, dfd_360, Blanc de Blanc, KAI KAI.


Світ змінюється.

Час – це найцінніше що у нас є. Ми хочемо проживати кожен день яскравіше, без обмежень. Хто перший прийме правила гри – почне їх змінювати і самостверджуватися у новій цифровій ері, яка вже настала.

Pushka digital show – це 8 дизайнерів нового покоління інформації, вони архітектори свого майбутнього, які виходять за межі дозволеного і звичного для нас формату показів. Це нове дихання, нова сторінка, яка перегортає офлайн-главу. Їхня пристрасть базується на ідеях розумного споживання і прискорення продуктивності компаній.

Головна мета і синонім цифрової моди – це «reasonable consumption», захист екології. Дизайнери більше не будуть створювати програшні ескізи і семпли, швидкість виробництва збільшиться в десятки разів без втрати якості, а найголовніше – без втрат для екології.

Покази 8 дизайнерів презентує Мод – MetaHuman, створена Pushka School спеціально, щоб ознайомити аудиторію з перевагами використання технологій в сучасному виробництві одягу.

Pushka digital show також і про Instagram-коллаборації.

Дизайнери вдягли digital-аватари: