Ukrainian Fashion Week

Прийом  робіт на конкурс «ПОГЛЯД у майбутнє» відкрито

Прийом робіт на конкурс «ПОГЛЯД у майбутнє» відкрито

Відкрито прийом конкурсних робіт на XXII Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «ПОГЛЯД у майбутнє»

Вже понад 20 років Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «ПОГЛЯД у майбутнє» (засновано у 2000 році) відкриває нові імена української моди та надає молодим талантам, якими багата національна fashion-індустрія, підтримку для розвитку.

Конкурс проходить під егідою міжнародної громадської організації «Українська Рада Моди» – Ukrainian Fashion Council. Партнери Конкурсу – Ukrainian Fashion Week та IED-Istituto Europeo di Design.

У 2021 році відбудеться XXII Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу “ПОГЛЯД у майбутнє”. Оголошено прийом конкурсних робіт для участі в Конкурсі. 

Взяти участь у Конкурсі можуть громадяни України віком до 30 років – дизайнери-фахівці, що вже працюють або навчаються у сфері моди понад 3 роки.

Членами журі традиційно стануть запрошені експерти – дизайнери, члени Ukrainian Fashion Council.

XXII Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу “ПОГЛЯД у майбутнє” відбудеться у три етапи:

І. Розгляд журі надісланих ескізів. Конкурсанти заповнюють заявку на участь, до якої додають фото ескізів колекції з 7–10 одиниць та фото зразків тканин, які планують використовувати. 

Прийом заявок триває до 1 березня 2021 року за посиланням: forms.gle/awZFqkXUVAV4o4Xk8

II. Півфінал Конкурсу. Запрошені у півфінал учасники демонструють 2 одиниці своєї колекції перед членами журі або в режимі онлайн. Півфінал пройде у травні-червні 2021 року.

ІІІ. Фінал Конкурсу відбудеться у вересні 2021 року. На ньому кожен фіналіст представить 5 образів.

Створимо майбутнє української моди разом!