Ukrainian Fashion Week

Презентація DZHUS на Paris Fashion Week

Презентація DZHUS на Paris Fashion Week

Презентація DZHUS SS24 під час Paris Fashion Week відбулася в Культурно-інформаційному центрі Посольства України у Франції.

Організований у форматі одноденного шоуруму івент включав у себе прем’єру весняно-літнього відеолукбуку та традиційний для DZHUS перформанс, щр занурив публіку в таємничу науку трансформації вбрання. Дизайнерка Ірина Джус запросила однодумців заглибитися в інтелектуальний квест із модифікації багатофункційного одягу.

Лінійка SS24 налічує 15 предметів одягу та аксесуарів, кожен з яких може видозмінюватися в середньому 2-5 разів, помножуючи стилістичні рішення.
Саундтрек, що переніс концепт колекції до іншого вимирі чуттєвого сприйняття, створено EYIBRA – американським композитором українського походження, видатною фігурою в артистичній квір-спільноті та великим однодумцем дизайнерки.
Вже традиційно DZHUS об’єднав зусилля з House Martin – берлінським брендом взуття з українським корінням. Колаборація брендів змотивована не лише естетичною спорідненістю, а й, передусім, спільною ідеологією cruelty-free.

Прославляючи нетипову та індивідуалізовану красу, бренд обрав для перформансу моделей різних вікових груп, гендерів та етнічної приналежності за єдиним чинником: їхньою органічністю з вайбом DZHUS.

Сredits: Alain Genest