Ukrainian Fashion Week

POSTUSHNA Re-Fashion for DHL

POSTUSHNA Re-Fashion for DHL

Колекція «17:59» про енергію, стиль життя, про те, як ми проживаємо кожен наш день ‒ що робимо, що відчуваємо, що нас надихає. Це ніби маленьке життя довжиною у 24 години, де о 9:00 ми можемо бути звичайними працівниками офісу. А о 18:00 ми вже одягаємося зовсім в інше життєве амплуа, співаємо на сцені караоке-бару або просто сидимо в кафе і ділимося емоціями з друзями. «17:59» ‒ це та межа, де час завмирає, і ми потрапляєм у стан ейфорії моменту, перед кінцем і водночас початком нового циклу «маленького життя».

«Для мене компанія DHL ‒ це масштабність, швидкість та інноваційність. Усі ці риси я б хотіла втілити у своїй колекції, адже вони так чи інакше характеризують сучасний життєвий устрій», ‒ прокоментувала Юлія Постушна.

Естетика колекції заснована на стилі нічного мегаполіса. Саме яскраві переливи жовтих вогнів у вікнах багатоповерхівок та вічно червоні світлофори нічних проспектів великого міста задають загальний тон колекції. «Установка «відчувай і роби» допомогла вийти за межі прийнятних для нас форм і дала мені розуміння, як саме я буду використовувати матеріали, щоб передати всю ейфорію життя сучасного міста», ‒ поділилася своїм натхненням Юлія.