Ukrainian Fashion Week

Перший  UKRAINIAN MULTIBRAND STORE у Гамбурзі

Перший  UKRAINIAN MULTIBRAND STORE у Гамбурзі

1 грудня у Гамбурзі відбудеться відкриття UKRAINIAN MULTIBRAND STORE від Sashkaproject. Відтепер в Europe Passage у Гамбурзі будуть представлені 25 українських брендів. Серед них: Bobkova, PANOVE, Vorozhbyt&Zemskova, 91LAB та інші. Це унікальний проєкт, адже це перший мультибрендовий магазин українського дизайнерського одягу в Німеччині.

Відкриття  UKRAINIAN MULTIBRAND STORE у Гамбурзі — це важливий крок у підтримці української культури та fashion дизайну на тлі  російсько-української війни. Головною метою є не лише  представити українську культуру, а також надати європейцям можливість відкрити для себе українську моду та показати її унікальність, традиції та цінності, а також посилити співробітництво між Гамбургом та Києвом

Партнерами відкриття стали Europe Passage, ІНК, Генеральне консульство України у Гамбурзі та Посольство України у Федеративній Республіці Німеччині.

Мультибренд відкривається у самому серці Гамбурга – Europa Passage, який щоденно приймає понад 50 тисяч відвідувачів. Europa Passage, що налічує понад 120 магазинів на п’яти поверхах, надав можливість щонайменше упродовж трьох місяців представляти українську культуру в центрі Гамбурга.

IHK – торгово-промислова палата Німеччини також мала своє місце у допомозі відкриття магазину. Саме вони стали співпідписантами “Пакту заради солідарності та майбутнього” між Києвом та Гамбургом. Цей пакт має на меті підтримку Києва, його жителів, бізнес та організації громадянського суспільства. У свою чергу ми зобов’язалися віддавати 5% прибутку від продажу всього асортименту на фінансові потреби України у межах пакту.

Команда UKRAINIAN MULTIBRAND STORE також висловлює подяку партнерам – Генеральному консульству України у Гамбурзі та Посольстві України у Федеративній Республіці Німеччині – за плідну співпрацю заради поширення української культури в Німеччині.