Ukrainian Fashion Week

Образи FROLOV На Євробаченні 2023

Образи FROLOV На Євробаченні 2023

Для суперфіналу Євробачення український бренд FROLOV підготував три жіночі кастомні образи для Джамали, Тіни Кароль та Алеші Діксон, а також створив стиль українським представникам цьогорічного конкурсу – гурту TVORCHI. 

“Образи, які ми створили для виступу артистів та танцівників TVORCHI – це продовження історії, яку ми представили на сцені Національного відбору у грудні, де центральним символом є сталеве українське серце. 

Концепція сталевого характеру та сили українців, перш за все, втілена у вишитому вручну сталевому рукаві Джеффрі. Інші образи також втілюють в собі символи українського традиційного костюму: вишивка, яка використовувалася в одязі козацької старшини, натхненням для штанів танцюристів стали шаровари, а загальні силуети образів відсилають до стилістики одягу княжої доби. 

Таким чином, у образах ми реконструювали силу і міць нашої країни та наших воїнів, завдяки яким ми можемо жити, працювати й представляти Україну на міжнародній платформі Євробачення”, – коментує Іван Фролов, засновник та креативний директор бренду FROLOV.

Сукня Джамали натхненна материнською силою. Її пісня 1944 набула нових сенсів за останні півтора року й стала ще більш актуальною, що хотілося підкреслити візуально. По кольоровій гамі образ перегукується з переможним костюмом Джамали 2016 року. І цього разу він знову про перемогу, але іншу, ту, на яку чекаємо не лише ми, але і весь світ – перемогу України у повномасштабній російській війні.

Кутюрна сукня Тіни Кароль зі знаковими вирізами FROLOV у формі серця й мереживними панчохами -–це сміливий образ безстрашного кохання. Він є, свого роду пророцтвом, що чекає на нас після перемоги. Завданням бренду було, попри весь біль і траур, в яких кожен українець знаходиться щодня, показати наскільки ми потужні й сильні і, що ми можемо створювати й дарувати красу цьому світу, не зважаючи ні на що. 

Британська ведуча Алеша Діксон також обрала FROLOV – бренд створив кутюрну сукню для фіналу Євробачення. Образ ведучої втілював сонце, світанок, тепло та вдячність Великій Британії за її неймовірну підтримку України не лише під час Євробачення, а й протягом всієї війни.