Ukrainian Fashion Week

New Generation of Fashion – нове бачення концепції моди

New Generation of Fashion – нове бачення концепції моди

В Україні триває New Generation of Fashion. Це унікальний проєкт від Ukrainian Fashion Council для молодих дизайнерів, який має комплексну програму, що складається з навчальної частини, менторства та показу колекцій учасників.

Учасники проєкту New Generation of Fashion вже почали працювати зі своїми менторами-членами Ukrainian Fashion Council та прослухали серію лекцій, спрямованих на їхній професійний розвиток.

«Для Ukrainian Fashion Council підтримка молодих дизайнерів є пріоритетним напрямком діяльності. Я щасливий, що у проєкті New Generation of Fashion нам вдалося створити цілий комплекс, який поєднує дуже важливі теоретичні знання, а також цінну можливість спілкування з дизайнерами, які мають досвід і бажання ділитися своїми знаннями в нашій галузі. Я дуже вдячний своїм колегам, дизайнерам-членам Ukrainian Fashion Council та Українському культурному фонду за підтримку надзвичайно важливої ініціативи», – зазначив президент Ukrainian Fashion Council Андре Тан. – Я також є ментором програми. Мої підопічні – учасниці конкурсу «ПОГЛЯД у майбутнє», надзвичайно талановиті та завзяті, мають власне сучасне бачення концепції бренду та моди загалом. Кожна з них має талант, кожна має можливість вразити своєю колекцією усіх членів журі. Я переконаний, що всі учасники здивують нас і дадуть привід пишатися нашим молодим та перспективним поколінням дизайнерів!».

Проєкт New Generation of Fashion реалізується за підтримки Українського культурного фонду.