Ukrainian Fashion Week

Лукбук The COAT by Katya Silchenko FW21-22

Лукбук The COAT by Katya Silchenko FW21-22

Український бренд The COAT by Katya Silchenko представив лукбук колекції FW21-22.

Колекція FW21-22 бренду the COAT by Katya Silchenko – тонка грань між французькою елегантністю, скандинавською лаконічністю й американською любов’ю до овердреc.

За словами креативної директорки Каті Сільченко:

«Незважаючи на легкість колекції, технологічно вона вийшла дуже складною. Робота з тканинами високої якості вимагає окремої ювелірної роботи, а ручна вишивка – предмет гордості. Хочеться розглядати кожну деталь. Ця колекція про гардероб у довгостроковій перспективі».

Бренд продовжує реалізовувати свою айдентику через форми і колорблоки різних фактур. Мініспідниці та виточені силуети – жіночність для the COAT by Katya Silchenko була і залишається у пріоритеті. Однак колекція не тільки про елегантні силуети, а й про стейтмент-образи з фокусом на комфорт: спокійний, затишний і позачасовий – пончо, двобічні пальта-ватники, об’ємні бомбери, плетені сети, комбінезони вільного крою та оверсайз-сорочки. 

Головною особливістю колекції FW21-22 стала складна конструкторська частина: створення нових унікальних лекал, а головне – великий обсяг ручної роботи. Зверніть увагу на вишивку, кишені-«мушлі», нові силуети в зоні декольте та збірки, що зроблені вручну.

Модель – Alla Kostromichova @alla

Стиліст – Eugenie Skvarska @skvarska

Фотограф – Andrew Grey @andrew.greyy

MUA – Oksana Cherepania @otosanta