Ukrainian Fashion Week

Ода сонцю від L.A.B by Ternovskaya

Ода сонцю від L.A.B by Ternovskaya

Нова колекція під романтичною назвою «Rise Up» – поезія, втілена в одязі, ода кримському сонцю та надіям, які несе новий день. Колекція вийшла оптимістичною, легкою й динамічною. Силуетні форми – розслаблені, жодних обтислих моделей. Головна концепція і в крої, і в настрої – relaxed fit.

«Після сутінків і темної ночі завжди настає світанок. Циклічність, зміна дня і ночі, світла і темряви – ці природні процеси неминучі. Але надважливим є усвідомлення того, що кожен новий день дає нам можливість почати все спочатку», ‒ коментує Ольга Терновська.

Дизайнерка використовує легкі, дихаючі, з «холодком» тканини ‒ тенсел, бавовну, віскозу. Колірна гама ‒ відтінки природи: блакитний озон, червоні смужки заходу сонця, ніжні імпресіоністські тони хмар і моря. З принтів – лише лаконічна смужка, яка нагадує про лінії зустрічі неба і сонця. Тема світанкової смуги також у деталях: червоних внутрішніх кантах, підкладці виробів. Цікавим дизайнерським рішенням став широкий триметровий пояс, який можна одягати з сукнею, зав’язувати на шиї або на волосся. Ідея речей-трансформерів проходить червоною ниткою: у сорочках і сукнях високі розрізи на рукавах ‒ можна носити як з голими руками, так і з застебнутим манжетом; сорочки можна вдягати, оголюючи плечі, на одне плече або класично buttoned-up. Бренд L.A.B by Ternovskaya демонструє естетику мінімалізму, близькості до природи і поваги до свого коріння.

Фото: Лоліта Шарун

Стиль: Євагрія Сергєєва

Модель: Асті

Beauty: Євгенія Літус