Ukrainian Fashion Week

ROUSSIN Х WhyNot? Enot Collab

ROUSSIN Х WhyNot? Enot Collab

Український sustainable-бренд ROUSSIN разом із агенцією інфлюенсер-маркетингу WhyNot? Enot презентують ART-колекцію BOY NOT A TOY.

Колекція присвячена темі безпритульних тварин і створена на підтримку тварин із притулку “Сіріус”. BOY NOT A TOY – це лімітована колекція, яка складається з 4 варіацій подовжених сорочок “one size”.

Головна особливість колекції – інтерпретація зображень реальних собак з притулку “Сіріус”. Таким чином колекція нагадує, що собака є справжнім другом з великим відданим серцем, його не можна взяти для гри, а потім викреслити зі свого життя або перестати любити, бо йому, як і людині, властиво старіти…

З кожного придбаного виробу ROUSSIN Х WhyNot? Enot BOY NOT A TOY частина грошей буде перерахована притулку на утримання тварин. Крім того, це стане можливістю знайти в “Сіріусі” справжнього маленького друга і забрати його додому, або взяти під опіку.

Ініціативу BOY NOT A TOY підтримали та взяли участь у зйомці українські блогери-резиденти агенції WhyNot? Enot: Настя Гонцул, Віка Маре, Рома Свечкоренко, Богдан Шелудяк, Люда з Голлівуду, Настя Єлісєєва спільно із засновником агентства Женею Таллером. Фотографом зйомки невипадково стала Вікторія Темнова. У вільний час вона займається висвітленням проблем покинутих господарями тварин і допомагає прилаштувати їх.

Фото: Вікторія Темнова @vikatemnova