Ukrainian Fashion Week

KATERINA KVIT FW23-24

KATERINA KVIT FW23-24

BROKEN LIFE
Розбите життя та гармонія із хаосу у новій колекції KATERINA KVIT FW23-24

Дизайнерка Катерина Квіт представить нову колекцію під час Paris Fashion Week, у якій продемонструє творче бачення моди в часи війни. Думки про розбите життя, тілесні шрами та душевні рани, а також розуміння важливості поміркованого, відповідального підходу у моді – головні концепти, навколо яких створювалася колекція. 

Фактура шкіри та «рваний» крій моделей дають образний натяк на розколи та розломи у житті українців, що зіткнулися з війною. Свідоме використання у колекціях натуральної шкіри – важливий меседж та позиція дизайнерки. Саме цей матеріал, на думку, дизайнерки максимально відповідає тренду на свідоме споживання. Бренд працює виключно із натуральною шкірою, адже екологічність залежить від довговічності та якості речей. Основні моделі колекції: тренчі, бомбери, жакети, міді та міні спідниці із розрізами, костюми. 

Натхненням для дизайнерки стали також роботи відомого художника Саймона Бергера, який розбиває скло, щоб із хаосу творити гармонію і красу. Так само і нова колекція – це намагання перетворити тяжкі переживання на позитивну енергію, втілену у речах. Героїня бренду має внутрішню силу, та незважаючи на журбу, не падає духом, а рухається далі по життю з любов’ю у серці.