Ukrainian Fashion Week

Кампейн BEVZA SS21

Кампейн BEVZA SS21

Український бренд Bevza представляє Частину I весняно-літнього кампейну, в якому переплітається дух свободи, містичні пейзажі та цілюща сила води. Чуттєві кадри, зняті фотографом Стефаном Лісовським, відсилають до тендітного процесу самопізнання і зв’язку із собою. «Весна ‒ чудовий час для очищення від усього зайвого. Цими фото ми хотіли нагадати про важливість переосмислення і збереження найцінніших речей ‒ у собі і з собою», ‒ коментує дизайнерка Світлана Бевза. 

Фактурні пейзажі Памуккалє стали ідеальним тлом для фірмової мінімалістичної естетики Bevza. Унікальні термальні джерела символізують оновлення і приваблюють людей ще з часів античності. Ключова концепція бренду, побудована на ідеї чистоти і білій сукні ‒ символа цієї чистоти, посилюється завдяки сяючій білосніжній поверхні землі цього дивовижного регіону. 

Перша частина кампейну включає основні елементи колекції SS21: пальто ручної роботи «Kozhukh», крепдешинову туніку із ручною обробкою країв та моносережки у вигляді садової лійки і відра, що уособлюють копіткий процес вирощування рослин і важливість води у повсякденному житті. У цій частині бренд звертає увагу на цінність ремесла і символічність звичних речей в аксесуарах. 

Фото: Stephan Lisowski 

Модель: Kateryna Zub

Мейкап: Svitlana Rymakova 

Зачіски: Julia Tochilova