Ukrainian Fashion Week

Iryna DIL SS22

Iryna DIL SS22

Розмаїття форм і барв діє як антидепресант і допомагає відчути власну ідентичність у світі після пандемії. Колекція включає три блоки. Перший – зустрічає густим карміново-червоним. Потім червоний занурюється в бузково-лілову гаму та сріблясто-золоту. Загадковий і глибокий імператорський фіолетовий підсилює палітру. З ним перетинається іскристий лимонний – романтичний, дещо наївний і повний любові до життя. Завершує історію апельсиново-оранжевий і жовтий – соковите поєднання кольорів для літніх пригод.

Дизайнерка приділяє багато уваги формі. У створенні силуетів використано регілен, здатний перетворювати легкі тканини на 3D-конструкції. У колекції багато воланів, оборок, довгих спідниць. Елементи багатошарові, асиметричні силуети виділяються на тлі лаконічних симетричних ліній. Не обійшлося і без впізнаваної естетики бренду – унікальної художньої вишивки. Цього разу об’ємні форми досягнуті завдяки поєднанню ниток різної структури і складу. Вибір матеріалів: натуральний шовк, шифон, фактурний льон, віскоза, акцентний жакард.

Основа колекції – сукні. Також представлені вечірні комбінезони, шорти, костюми з виразним декором із вишивки та бахроми. Взуття на стійких підборах та платформі нагадує, що щаслива жінка крокує впевнено.