Ukrainian Fashion Week

Колаборація Have A Rest x KSENIASCHNAIDER

Колаборація Have A Rest x KSENIASCHNAIDER

Український бренд KSENIASCHNAIDER і бренд смарт-валіз Have A Rest представляють нову eco-friendly валізу Holo Trip. Корпус валізи частково виготовлений із переробленого пластику: на аксесуар у розмірі S пішло 60 ПЕТ-пляшок, а у розмірі L ‒ 130.

У цій моделі поєднано два дизайнерські рішення. Перше ‒ голографічний ефект корпуса. Завдяки йому валіза змінює свій колір в залежності від кута, під яким на неї дивитися. А друге ‒ стокові деталі різних кольорів. Зазвичай такі елементи під час виробництва йдуть на утилізацію, проте в цьому аксесуарі вони стали його яскравим акцентом.

«Ця валіза особлива! Понад усе ми хотіли зробити її eco-friendly, бо прагнемо розвивати наш бренд у напрямку sustainable fashion. Але бонусом отримали неймовірно крутий дизайн. Разом із KSENIASCHNAIDER нам вдалося реалізувати красиву мету», ‒ розповідає засновниця Have A Rest Аліна Долініна.

«Апсайклінг ‒ наша історія. Ось чому ми обрали для цієї валізи перероблені ПЕТ-пляшки. Пишаємося також ідеєю використання стокових деталей. Адже зазвичай вони утилізовуються, бо не підходять для ідеальної моделі. Тому ми вирішили використати цю неідеальність, що зробило нашу валізу навіть кращою», ‒ додають співзасновники бренду KSENIASCHNAIDER Ксенія та Антон Шнайдери.