Ukrainian Fashion Week

Harper‘s Bazaar Italia про UFW noseason sept 2021

Harper‘s Bazaar Italia про UFW noseason sept 2021

Harper‘s Bazaar Italia опублікував статтю про Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021.

Digital features-автор та style-кореспондент Harper’s Bazaar Italia Чідозі Обасі (Chidozie Obasi) завітав до Києва на Тиждень моди та відзначив бренди: LEM, Iron Thread, Overall, Lallier та Elena Burenina.

«Нові таланти і вже відомі дизайнери влаштували перформанси та fashion-покази, де спортивний одяг чергувався з демі-кутюр. Поєднання мистецтва і дефіле: насичений подіями модний календар, де всі занурені у створення захопливого, інноваційного та sustainable-середовища.

New Generation of Fashion став першою комплексною програмою підтримки талантів для різних категорій молодих дизайнерів в Україні, які хочуть здобути професійний досвід та прагнуть до успіху за допомогою навчання. Наставниками New Generation of Fashion стали члени Ukrainian Fashion Council. Програма проєкту включає індивідуальні консультації, пропонує можливості наставництва та підтримує створення колекцій молодими дизайнерами. Беручи до уваги виклики, з якими стикається кожен Тиждень моди, і демонструючи готовність реагувати на них, кілька сезонів тому Український Тиждень Моди оголосив концепцію NO SEASON та запровадив phygital-формат як підтримку для дизайнерів. Гібридний формат UFW надає доступ до цифрових подій та колекцій усім, хто цікавиться українською модною індустрією», – пише Чідозі Обасі.