Ukrainian Fashion Week

GASANOVA SS22

GASANOVA SS22

Якщо немає приводу для свята, його слід створити самостійно, вважає дизайнерка Ельвіра Гасанова. Дозвольте собі бути найкрасивішою вдома, у гостях, ввечері після роботи або пізнього недільного ранку. Колекція GASANOVA SS22 присвячена саме цьому ‒ відчуттю радості та можливості свята незалежно від будь-яких обмежень чи заборон. Для прихильниць crystal dress ‒ впізнаваного і знакового у ДНК бренду ‒ в новій колекції з’явилося ще більше декоративних каменів та осяйних кристалів, які виразно виводять на новий рівень образ для special event.

Крім глобальних зовнішніх чинників, на колекцію вплинули й особисті зміни в житті дизайнерки: всі образи вона створювала у неповторно прекрасному стані ‒ в очікуванні малюка. Вперше в колекції бренду можна побачити розмаїття барв і фактур ‒ наприклад, шовкову тафту у вечірніх сукнях найяскравіших відтінків: ультрамарину, лісової зелені, грушевого жовтого, мадженти, насиченого червоного та інших.

Уособлюють колекцію одразу дві героїні ‒ топ-модель і телеведуча Алла Костромічова та солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька. “Це надзвичайно талановиті та вродливі дівчата! У кожній із них я бачу багато сили та енергії випромінювати щастя, інтелігентної краси і сексуальності”, ‒ пояснює співпрацю Ельвіра Гасанова.

Нова колекція в усіх сенсах стане новою точкою відліку в історії бренду ‒ 12 вересня команда GASANOVA готується презентувати її у діджитал-форматі NYFW.