Ukrainian Fashion Week

ELENAREVA Lounge

ELENAREVA Lounge

Дизайнерка Олена Рева пропонує зустрічати весну у ніжних барвах київських садів.

Олена представила третю колекцію у межах лінії ELENAREVA Lounge. Як і раніше, цей напрямок бренду досліджує нові грані комфорту та елегантність повсякденного одягу. Нова капсула, нерозривно пов’язана з неквапливим і розслабленим проведенням часу, відсилає до природи, що пробуджується, й до краси весняних квітів, якими неодмінно треба встигнути насолодитися.

Свій букет надихаючих кольорів дизайнерка «збирала» у запашних київських садах. Так, травневий бузок та ніжні півонії стали відправною точкою у створенні елегантної шовкової сукні-комбінації, яка повторює відтінки квіток. Ідея для лаконічного блакитного костюма вільного крою прийшла з образу невагомих незабудок. А вогненно-помаранчевий брючний костюм, ніби яскрава гербера, приковує увагу і випромінює життєствердну енергію. Адже навіть найнестабільніші часи не здатні відняти головного ‒ можливості спостерігати за дивовижною природою й отримувати від цього нескінченне задоволення.

Ключові для ELENAREVA чисті лінії та до міліметра вивірені пропорції роблять колекцію багатофункціональною і варіативною: залежно від обраних аксесуарів і взуття, будь-який із комплектів буде доречний і в офісі, і на родинній вечері.

У капсулі, крім традиційного шовку, Олена Рева використовує тенсел, натуральну тканину нового покоління. Її виготовляють із деревини австралійського евкаліпта без шкоди для довкілля.