Ukrainian Fashion Week

DOMIO PUBLISHING – новий видавець журналу ELLE в Україні

DOMIO PUBLISHING – новий видавець журналу ELLE в Україні

DOMIO PUBLISHING отримав ліцензійні права від LAGARDERE GROUP на видання журналів ELLE та ELLE Decoration, на керування веб-сайтом elle.ua та соціальними мережами, а також на організацію будь-яких заходів цих медіа в Україні.

Команда редакції друкованих версій надалі працюватиме під орудою нової компанії-видавця DOMIO PUBLISHING у тому ж складі. Наступне число журналу ELLE Україна охоплюватиме липень-серпень 2021, а ELLE Decoration Україна вересень-жовтень 2021. 

Поряд із друкованою версією журналу, яку цінують і вподобають багато читачів, ELLE також підтримує тісну комунікацію з понад трьома мільйонами користувачів по своїм цифровим каналам  через веб-сайт elle.ua, Facebook, Instagram, YouTube. Digital-платформи elle.ua і elle-decoration.ua теж працюватимуть у штатному режимі під керуванням DOMIO PUBLISHING і як завжди будуть знайомити читачів з актуальними новинами світу моди і краси, публікувати яскраві фотосесії, статті та інтерв’ю. Бренд ELLE в Україні незмінно прагне розширювати свою читацьку аудиторію, створюючи різноманітний контент. 

ЕLLE це не тільки мода, але й стиль життя в контексті моди, сучасної культури, провідних тенденцій, значних подій та непересічних персон. 

Франсуа Коруцці, CEO ELLE INTERNATIONAL LICENSES – LAGARDERE GROUP, у своєму коментарі зазначив: «Ми раді оповістити про нове партнерство з DOMIO PUBLISHING на видання ELLE & ELLE Decoration в Україні, аби разом розвивати славетну, успішну історію бренду. Завдяки цій новій справі ми станемо свідками важливих звершень ELLE Україна під керуванням DOMIO PUBLISHING».