Ukrainian Fashion Week

Darja Donezz SS22 preview

Darja Donezz SS22 preview

Український бренд Darja Donezz представив preview нової колекції SS22. Колекція натхнена обкладинкою Harper`s Bazaar за червень 1954 року, на якій зображена витончена дівчина в шапочці для плавання ‒ вона стоїть на фоні пляжу з парасолькою в руках.

Ця літня кавер-сторі та творчість легендарної фотографині Ліліан Бассман справили значний вплив на дизайнерку. У preview колекціїї Darja Donezz героїня знімків – легка, підкреслено тендітна, з витонченою жіночою природою.

Кожна дівчина – романтична натура, однак іноді це приховано за спортивними костюмами або жакетами oversize. Саме тому Дар’я Донець переносить нас у часи, коли світ втомився від агресії та прагне до всього красивого, ніжного й жіночного.

Модельний ряд колекції Darja Donezz SS22 включає у себе сукні з рукавами буфами та жиго. Дизайнерка використала корсетний акцент для ілюстрації витонченого смаку і неприкритої жіночності майбутньої власниці убрання. Сезонна палітра складається з карамельних та пісочних відтінків, а в декоруванні використано контрастні стібки та мереживо.

Photo: @mankakra

Model: @kristina_yad

Style: @velegurity

Beauty: @dimagrushkivsky