Ukrainian Fashion Week

DARJA DONEZZ FW21-22

DARJA DONEZZ FW21-22

Український бренд Darja Donezz представив нову колекцію FW21-22. Спеціально для періоду локдауну дизайнерка запропонувала романтичні комплекти з відповідними масками для прихильниць свого фірмового стилю.

У новій колекції Дар`я Донець надихається знаковим фільмом Гері Росса «Плезантвіль». Так само, як монохромний світ Плезантвіля починає набувати кольорів, коли кожен його житель відкриває у собі нові почуття, так і вбрання Darja Donezz з кожним новим образом стають більш насиченими, яскравими, індивідуальними.

Різноманітність чуттєвих стосунків відображена у колірній палітрі. Дизайнерка використовує пудрові відтінки, молочний, сірий, а також насичені – фуксія, вохра, кораловий, лавровий. Принти: квітковий, смужка. Ключові моделі: жіночні сукні, знакові бюстьє, брючні комплекти, багатошарові спідниці, топи з аплікацією. Матеріали: натуральна вовна і шовк. Дизайнерка застосувала також унікальну техніку нунофелтінгу: за допомогою натуральної повсті, ниток і мережива створила незвичайні за фактурою ефекти на тканині.

Романтизм у Darja Donezz – це не прості миловидні вбрання, а образи з характером, своєрідний бунт, незгода з буденністю, ідеалізація минулого і спроба переосмислення сьогодення.