Ukrainian Fashion Week

BOBKOVA відкриє Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

BOBKOVA відкриє Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

6 вересня український бренд BOBKOVA представить колекцію SS23 у першому показі Mercedes-Benz Fashion Week Berlin цього сезону, за підтримки Ініціативи «Support Ukrainian Fashion» від Ukrainian Fashion Week.

 «Я хочу показати всьому світу культуру та унікальність українських традицій і ремесел.  У новій колекції ви побачите принти, створені у співпраці з художницею Оксаною Левченя, яка є майстром килимарства та гобеленів», – дизайнерка бренду Христина Бобкова.

Mercedes-Benz Fashion Week Berlin відбудеться 5-7 вересня в «Telegraphenamt» у Берлін Мітте. Новий майданчик переносить захід у центр столиці.  Історична будівля підкреслює фокус нової розкоші, сучасного бутику та високої моди.  В ексклюзивній обстановці центром заходу є колекції шести дизайнерів, одна з яких української дизайнерки Христини Бобкової.  Захоплюючі партнери та бесіди з відомими інсайдерами галузі роблять MBFW SS 2023 яскравою подією цьогорічного Berlin Fashion Week.

Підтримка адміністрації Сенату посилює роль столиці як привабливого місця для індустрії моди, що робить Mercedes-Benz Fashion Week жвавим форумом для різноманітності, пізнання та творчості.  Підтримка Адміністрації Сенату спрямована безпосередньо на постановки берлінських дизайнерських талантів Кіліана Кернера, Лени Герте, LML Studio та MALŪNE by Frida Weyer, а також на презентацію українського бренду BOBKOVA. 

Підтримка Ukrainian Fashion Week – спільні зусилля Департаменту економіки, енергетики й державних підприємств, Mercedes-Benz Fashion Week, DER BERLINER SALON, Estethica (раніше Fashion Open Studio), Fashion Council Germany, Neo.Fashion і 202030 – The Berlin Fashion Summit, які колективно висловлюють своє співчуття та солідарність з Україною.