Ukrainian Fashion Week

Andre Tan створив капсульну колекцію для підтримки дітей з особливими потребами

Andre Tan створив капсульну колекцію для підтримки дітей з особливими потребами

Український бренд ANDRE ТAN розпочав соціальну ініціативу допомоги дітям з інвалідністю у межах всеукраїнських святкових заходів до Дня Незалежності.

Бренд підтримав львівську громадську організацію «Сонячна майстерня», де займаються малюванням діти з особливими потребами.

Дизайнер та президент Ukrainian Fashion Council Андре Тан розглянув малюнки вихованців майстерні та переніс їх на одяг бренду – футболки та худі. Капсульна колекція вже у продажу. Гроші від реалізації цієї колекції будуть передані «Сонячній майстерні» для закупівлі необхідних речей для маленьких митців: паперу, фарб, полотен, пензликів, а також для оренди просторішого приміщення, щоб допомогти більшій кількості дітей з особливими потребами.

«Хочу, щоб ми не ігнорували проблему, не залишали сім’ї, де діти з особливими потребами живуть без достатньої уваги, поодинці, а простягнули руку допомоги і приділили увагу цьому питанню», – зазначив Андре Тан. Команда бренду ANDRE ТAN сподівається, що мода допомагати дітям стане трендом поза часом.