Ukrainian Fashion Week

33 Magazine про Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021

33 Magazine про Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021

Відомий ресурс 33 Magazine опублікував статтю про Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021.

Стиліст, editorial-менеджер і fashion-редактор 33 Magazine Себастьян Фелікс (Sebastian Felix) завітав до Києва на Тиждень моди та ділиться враженнями у статті.

В огляді Себастьяна: BEZMEZH, Ukrainian Fashion Education Group UFEG, ARUTIUNOVA, GOD NAKED, PANOVE, LEM, LVIV FASHION SCHOOL, MDNT:45, MILD POWER. 

«Заснований у 1997 році Ukrainian Fashion Week став першим тижнем моди у Центральній Європі. З того часу, незважаючи на політичні та економічні потрясіння в країні та світі, вони не пропустили жодного сезону. Кілька сезонів тому Ukrainian Fashion Week, долаючи виклики, з якими стикається будь-який тиждень моди, і демонструючи готовність відповідати на них, на знак підтримки українських дизайнерів оголосив позасезонну концепцію NO SEASON Season і встановив phygital-формат. Гібридний формат UFW забезпечує інклюзивність для всіх, хто цікавиться українською індустрією моди, завдяки відкритому онлайн-доступу до модних показів.

Пріоритети Українського Тижня Моди – це підтримка молодих дизайнерів, розвиток індустрії та кроссекторальна діяльність.

Ми мали задоволення відвідати 49-й Ukrainian Fashion Week, проведений у Києві – місті, яке можна охарактеризувати, малюючи ейфорійно-меланхолійний пейзаж, що залишить свій слід у пам’яті будь-кого, незалежно від їхнього походження.

Під час цього сезону відчувалося об’єднання творчих настроїв як молодих, так і вже відомих українських дизайнерів, що представили свої останні колекції на подіумі. Від структурної уваги до деталей до експериментального, майже сюрреалістичного підходу до моди – подіум показав нам найрізноманітніші аспекти української моди та майстерності. Цілковита автентичність – це рідкість і свіжість у творчості українських дизайнерів, яким вдалося без зайвих фільтрів представити своє естетичне бачення і точку зору», – пише Себастьян Фелікс.

Фото: Alex Dani

Більше…