Ukrainian Fashion Week

Відкрито прийом заявок на 25й Конкурс молодих дизайнерів «ПОГЛЯД у майбутнє»

Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «ПОГЛЯД у майбутнє» вже у 25й раз, безперервно з 2000 року, відкриває нові імена української моди та надає молодим талантам, якими багата українська fashion індустрія, підтримку для розвитку.

У липні 2023 року завдяки партнерству Ukrainian Fashion Week та Berlin Fashion Week 5 фіналістів конкурсу «Погляд у майбутнє 2023» представили свої колекції на Neo.Fashion – проєкті для молодих дизайнерів від Berlin Fashion Week. 

Ukrainian Fashion Week оголошує OPEN CALL для молодих українських дизайнерів з метою відбору колекцій для показу в новому сезоні Neo.Fashion, який відбудеться в Берліні в липні 2024 року.

Для подачі заявки потрібно заповнити анкету за посиланням. Заявки на участь приймаються до 1 травня 2024 року.

Для участі приймаються заявки від молодих дизайнерів та брендів, які мають досвід роботи в сфері дизайну одягу чи відповідного професійного навчання не менше 3-х років та віком до 31 року.

В анкеті потрібно зазначити дані про себе, надати контактні дані та додати посилання на архів з фото колекції чи з ескізами майбутньої колекції. Колекція має складатись традиційно з 7-10 образів. На фінальному шоу в Берліні будуть представлені 5 колекцій дизайнерів-фіналістів відбору по 5 образів в кожній колекції.

З питаннями звертайтесь до оргкомітету Конкурсу: designers@fashionweek.ua