Ukrainian Fashion Week

“LOOK into the future” finalists at Neo.Fashion.

“LOOK into the future” finalists at Neo.Fashion.

Фіналісти “ПОГЛЯД у майбутнє” представили колекції
на Neo.Fashion. у Берліні

13 липня 2023 року відбувся Фінал Конкурсу «ПОГЛЯД у майбутнє» вже у 24 раз, безперервно з 2000 року. Цього разу він пройшов у Берліні у форматі спільного шоу дизайнерів-фіналістів Конкурсу в рамках платформи  Neo.Fashion під час Berlin Fashion Week.

Завдяки партнерству Ukrainian Fashion Week та Berlin Fashion Week 5 фіналістів конкурсу «Погляд у майбутнє 2023» представили свої колекції на Neo.Fashion проєкту для молодих дизайнерів від Berlin Fashion Week. Фіналістами цьогорічного Конкурусу стали: АLIONA PRODAN, ROQSOIR (Yevgeniya Melnyk), DANYLIV VERONIKA, YULIYA RUDENKO, L I L I (Lili Grishchenko).

«Ми пишаємося тим, що починаючи з 2000 року – року заснування  Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «ПОГЛЯД у майбутнє» – ми не пропустили жодного фіналу, попри складні економічні та політичні обставини.Ми усвідомлюємо наскільки важлива підтримка молодих талантів. Ми розуміємо, що саме за ними майбутнє нашої країни. Ми робимо і будемо робити все можливе, щоб молоді талановиті люди бачили своє майбутнє саме в Україні» – Ірина Данилевська, співзасновниця та СЕО Ukrainian Fashion Week.

EU4Business допоміг молодим українським дизайнерам заявити про себе у Берліні.
Участь українських дизайнерів у Neo.Fashion  стала можливою завдяки додатковому фінансуванню уряду Німеччини.

Фото: Вероніка Монакова