Ukrainian Fashion Week

Vogue Ukraine Leaders Class of 2024

Vogue Ukraine Leaders Class of 2024

Нова ініціатива, що відзначає найвидатніших представників креативних індустрій

Vogue Ukraine започатковує щорічну ініціативу Vogue Leaders, вшановуючи професіоналів у галузях мистецтва, дипломатії, освіти та громадського активізму, які визначають сьогодення країни та формують її майбутнє. 17 липня в інноваційному парку Unit.City відбудеться масштабний саміт Vogue Ukraine Leaders Class of 2024, до якого може доєднатися кожен.

У програмі заходу — виступи, панельні дискусії та змістовні розмови з визначними лідерами та лідерками креативних індустрій про нагальні виклики часу, з якими стикаються суспільство, бізнес та культура, а також про пошуки ефективних відповідей на них.

Серед спікерів — театральний режисер Іван Уривський, директорка “Школи Стратегічного Архітектора” Києво-Могилянської бізнес-школи Гелена Саврук, дизайнерка Лілія Літковська, волонтерка Вікторія Хамаза, заступниця голови правління Sense Bank Олена Зубченко, громадська діячка Ярослава Гресь, керівний партнер інноваційного парку UNIT.City Костянтин Євтушенко та багато інших визначних українців, які формують майбутнє країни сьогодні. Під час події буде презентовано перше спеціалізоване друковане видання Vogue Leaders.

“Мета нової ініціативи Vogue Ukraine Leaders — надихати аудиторію на творення сильної креативної України та розширювати можливості тих хто вже є лідером або прагне ним стати. Випуском першого друкованого числа Vogue Ukraine Leaders ми започатковуємо традицію: щороку влітку український Vogue відзначатиме видатних творчих особистостей, які своєю діяльністю та творчістю впливають на суспільство, вражають масштабами мислення, задають тон і транслюють нові сенси для сталого розвитку й майбутнього України. Ми віримо в те, що саме креативні індустрії є потужним важелем впливу і драйвером розбудови кращого майбутнього нашої держави, тому розповідати історії їхніх найяскравіших представників — почесна місія і виклик для нашого видання”.

Редакція продовжує допомагати жінкам-військовим: прибуток від продажу лімітованих VIP-квитків буде спрямовано до фонду Veteranka.