Ukrainian Fashion Week

UFW x CPHFW SS25

UFW x CPHFW SS25

Ukrainian Fashion Week представить українські модні бренди J’AMEMME, KATERINA KVIT, OMELIA, PLNGNS та SIDLETSKIY на Copenhagen Fashion Week

Подія відбудеться в рамках Ініціативи «Support Ukrainian Fashion»* та продовжить п’ятий міжнародний сезон UFW International Season SS25.

6 серпня в Ukraine House in Denmark українські модні бренди J’AMEMME, KATERINA KVIT, OMELIA, PLNGNS та SIDLETSKIY, об’єднані прагненням зберегти креативність, культурну спадщину, ремесла та об’єднавши зусилля в напрямку сталості модної індустрії, представлять свої колекції SS25.

Темою інсталяції стане Асканія-Нова, один з найстаріших біосферних заповідників на планеті та найбільша заповідна степова територія в Європі, яка зараз щодня потерпає від наслідків російської окупації.

«Наша стійкість є свідченням сили індустрії моди, сили солідарності та незламності духу українських дизайнерів. Ми прагнемо зберегти  культуру, традиції, креативність у найтемніші часи. Наша відповідальність – мовою моди говорити про виклики, з якими ми віч-на-віч зустрічаємося щодня: про тисячі працівників індустрії, які продовжують працювати у надскладних умовах – попри ракетні обстріли І відключення світла. Пояснювати колегам з усього світу, які виклики щоденно долають українці та що відбувається в Україні зараз», – Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.


* Ініціатива «Support Ukrainian Fashion», оголошена командою Ukrainian Fashion Week у березні 2022 року, символізує солідарність та підтримку українських дизайнерів у складні часи повномасштабного російського вторгнення.

Copenhagen Fashion Week був одним із перших тижнів моди в світі, який приєднався до Ініціативи «Support Ukrainian Fashion» від UFW після початку повномасштабного російського вторгнення. У сезоні SS25 інституції співпрацюватимуть вп’яте. 

Perwoll – офіційний спонсор презентації Ukrainian Fashion Week SS25 у Копенгагені.

Credits:

PR Agency: TS-AGCY
Sales Agency: SIS
Venue: Ukraine House in Denmark
Project Partner: UA in UK Community