Ukrainian Fashion Week

10 дизайнерів UFEG презентували арт-образи на Ukrainian Fashion Week

10 дизайнерів UFEG презентували арт-образи на Ukrainian Fashion Week

Крила зі світлодіодами, біотехнологічні аксесуари та маски, що блокують Face ID, ‒ випускники Ukrainian Fashion Education Group знову продемонстрували груповий проєкт на Українському Тижні Моди. 

Шоу розпочалося з блоку Cyber Angels, присвяченого поєднанню духовного начала і технологічного прогресу в людині ХХІ століття. Створюючи образи, які в прямому сенсі слова засвітилися на подіумі, молоді дизайнери розмірковували про те, ким є людина сьогодні, коли віртуальний світ перемежовується з фізичним, а людські істоти мають цифрові ідентичності та вільно перетинають кордони кіберпростору. Костюми з крилами доповнили маски, надруковані на 3D-принтері, що блокують розпізнавання обличчя. 

Далі гості Ukrainian Fashion Week побачили образи в концепції Roots of the Future ‒ інноваційні розробки в галузі біодизайну, втілені завдяки співпраці з українською лабораторією S.Lab. Експериментуючи зі 100% біорозкладними матеріалами, вчені та дизайнери виготовили перший у світі міко-матеріал, вирощений на використаних мішках для кави з натурального джуту, який перетворився на біоаксесуари. 

Партнерами шоу виступила міжнародна модельна агенція Voce Management Ltd, яка має штаб-квартири в Парижі, Лондоні та Стамбулі і незабаром відкриває представництво в Україні.