Ukrainian Fashion Week

<strong>Lviv Fashion School</strong>

Lviv Fashion School

Єдина в Західній Україні школа моди – Lviv Fashion School ‒ продемонструвала капсульні колекції одягу на Ukrainian Fashion Week.

Традиційно, окремий день Ukrainian Fashion Week присвячений платформі New Generation of Fashion, у межах якої були представлені молоді дизайнери-учасники менторської програми від UFW ‒ Graduate Show від Lviv Fashion School.

У цьому сезоні випускні колекції об’єднало творче джерело «Творчість українських митців». Свої роботи показали три молоді дизайнерки. Наталія Ковальська (NATALIIA KOVALSKA) взяла за основу творчість у стилі українського модерну Івана Левицького, Софія Вантух (SOLO_MIYA) звернулася до лаконічної архітектури Юліана Гохбергера, а Тетяна Лис (TETIANA FOX) надихалася картинами львівського художника Петра Сметани.

Lviv Fashion School – школа дизайну одягу, що пропонує професійну освіту від практиків fashion-індустрії. Ідейницею школи є дизайнерка одягу Марія Костельна. Унікальність школи полягає в тому, що вона побудована на культурі моди Галичини, яка розвивалась у гармонії з загальноєвропейськими тенденціями.

Переглянути колекції можна на сервісі MEGOGO у розділі «Шоу».