Ukrainian Fashion Week

SOLO for diamonds ‒ партнер BE SUSTAINABLE! Fashion Summit

SOLO for diamonds ‒ партнер BE SUSTAINABLE! Fashion Summit

Український sustainable-бренд SOLO for diamonds виступив партнером BE SUSTAINABLE! Fashion Summit. Місією бренду є створення нового погляду на діамантові прикраси крізь призму свідомого вибору. Це глибока філософія, сучасне бачення, тонкі акценти та лаконічні деталі.

Діаманти для SOLO for diamonds вирощені на українському заводі Alkor-D. Це найбільший у Європі виробник, який постачає етичні камені для всесвітньо відомих ювелірних брендів.

«Для бренду SOLO for diamonds ми обрали вирощені діаманти. Вони абсолютно ідентичні до видобутих із Землі, проте не спричиняють війни у місцях покладів та не руйнують екосистеми ‒ тобто є етичними. Єдина відмінність між видобутими та лабораторними діамантами ‒ їхнє походження. Замість вибухів та конфліктів ‒ чисті технологічні процеси. Лабораторні діаманти ‒ витвір природи, довершений людиною задля збереження планети», – прокоментувала засновниця бренду Юлія Кушер. Кожен виріб SOLO for diamonds ‒ це втілення нового світогляду, широкої свідомості, естетики і технологій.