Ukrainian Fashion Week

New Generation of Fashion

New Generation of Fashion

Українська Рада Моди (Ukrainian Fashion Council) представляє унікальний проєкт для молодих дизайнерів – New Generation of Fashion. 

Мета проєкту – пошук в Україні талановитих молодих дизайнерів одягу та сприяння їхньому професійному розвитку для успішного входження у національну fashion-індустрію.

Проєкт New Generation of Fashion – перша комплексна програма, що актуальна для декількох категорій молодих дизайнерів, що мають різний професійний досвід, але прагнуть до успіху в обраній сфері. Кожен рівень Програми включає в себе серію лекцій, індивідуальні консультації та програму менторства, результатом якої стане створення колекцій молодими дизайнерами та їх презентація під час спеціального дня New Generation of Fashion 4 вересня в рамках Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021.

Програма проєкту New Generation of Fashion одночасно працює на трьох рівнях:

Fashion Accelerator. Рівень 1. Навчальна програма з 6 лекцій та менторство для створення і показу  колекцій фіналістів Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «ПОГЛЯД у майбутнє».

Fashion Accelerator. Рівень 2. Навчальна програма з 5 лекцій та менторство для створення колекцій і показу New Names на Ukrainian Fashion Week.

Fashion Accelerator. Рівень 3. Навчальна програма з 4 лекцій та менторство для створення повноцінних сезонних колекцій для показу Fresh Fashion. 

Важливим аспектом проєкту є те, що він дозволяє молодим дизайнерам отримати унікальний досвід та знання для розвитку від авторитетних українських дизайнерів. Менторами New Generation of Fashion стануть члени Ukrainian Fashion Council.

Проєкт New Generation of Fashion реалізується за підтримки Українського культурного фонду.