Ukrainian Fashion Week

Фіналісти «ПОГЛЯД у майбутнє» на NEO.FASHION.2022

Фіналісти «ПОГЛЯД у майбутнє» на NEO.FASHION.2022

8 вересня відбудеться п’ята подія UKRAINIAN FASHION WEEK International Season SS23 – шестеро фіналістів всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «ПОГЛЯД у майбутнє» візьмуть участь у Neo.Fashion. 2022 у Берліні.

6-8 вересня в рамках Берлінського тижня моди вшосте відбудеться Neo.Fashion. Нова локація Neo.Fashion.2022 – Reinbeckhallen у Berlin-Oberschöneweide. Цього року було запроваджено новий формат «Aspiring Designers». Таким чином, Neo.Fashion.  продовжує розвиватися та пропонує молодим дизайнерам унікальну платформу для просування молодих талантів у Німеччині.

«Мені дуже приємно, що Neo.Fashion зосереджується на молодих дизайнерах і послідовно їх просуває. Neo.Fashion став важливим форматом Берлінського тижня моди. Ми хочемо використовувати його для підтримки міжнародної видимості випускників і перспективних  дизайнерів, а також підкреслювати, наскільки важливим для нас є розвиток творчої сцени в Берліні»,  – Стефан Шварц, сенатор з питань економіки, енергетики та управління.

У співпраці з Ukrainian Fashion Week шість учасників і переможців Загальноукраїнського конкурсу «ПОГЛЯД у майбутнє 2021» покажуть свої колекції в рамках колективного показу.

«Ми сповнені солідарності та раді, що можемо дати українським дизайнерам платформу в нинішній ситуації.  Весь колектив Neo.Fashion. висловлює свою солідарність з українським народом», – Дженс Цандер, засновник та CEO Neo.Fashion.

Також у рамках Neo.Fashion. 2022 відбудуться дипломні покази 11 університетів та понад 80 випускників, серед яких, зокрема, свої колекції діджитально представлять 12 талантів Київського національного університету технологій та дизайну. Вдруге відбудеться «NEO.FASHION. Award», де найкращі випускники представлять свої колекції у рамках «Best Graduates Show».