Ukrainian Fashion Week

METAL Magazine про UFW noseason sept 2021

METAL Magazine про UFW noseason sept 2021

Іспанський ресурс METAL Magazine опублікував статтю про Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021.

Онлайн-контентредактор METAL Magazine Девід Аларкон (David Alarcon) завітав до Києва на Тиждень моди та відзначив українські бренди: DZHUS, Iron Thread, Yadviga Netyksha, ROUSSIN. FFFACE.MExFINCH.

«Успішно проекспериментувавши в digital-форматі у минулому сезоні внаслідок пандемії, Ukrainian Fashion Week відновив свою face-to-face діяльність під час Тижня моди, який відбувся з 2 по 5 вересня. Довгоочікувана подія, яка вкотре робить Мистецький Арсенал зірковим місцем, місцем національної моди, де відомі та молоді дизайнери представляють свої колекції. Цей Тиждень моди знову довів, наскільки стійким є перший тиждень моди в Центральній Європі.
Ймовірно, однією з основних відмінних рис Ukrainian Fashion Week є здатність об’єднувати молоді таланти та відомих творців у спільній події, яка зберігає простір, присвячений просуванню нових брендів, та водночас співіснує з великою програмою дизайнерів, які вже перетнули кордони, зробивши свої бренди прибутковим бізнесом з міжнародним ім’ям.
Зосереджуючись на сталості, оргкомітет провів BE SUSTAINABLE! Fashion Summit, у якому взяли участь деякі з найвідоміших імен міжнародної fashion-індустрії.
Вочевидь, правда, чесність і зростання разом із дизайнерами, яким вони довіряли від самого початку, і стали складовими формули успіху Ukrainian Fashion Week», – пише Девід Аларкон.

DZHUS

IRON THREAD

Yadviga Netyksha

ROUSSIN

Ffface.me x Finch