Ukrainian Fashion Week

MALVA FLOREA Red Drop

MALVA FLOREA Red Drop

MALVA Florea представляє новий червоний дроп

Український бренд одягу MALVA Florea, відомий своїми фантазійними образами, представляє новий червоний дроп, який став своєрідною ретроспективою вже знакових для бренду вечірніх речей у формі квітів.

Транслюючи меседжі про неповторність і казковість кожної жінки, дизайнерка Мальва Вербицька приділяє особливу увагу ручній роботі й тактильності тканин, та продовжує експериментувати зі складними та, водночас плавними формами, що нагадують пелюстки квітів. Цього разу до колекції увійшли нові версії суконь та топів з кришталевої червоної сітки, максіспідниці з атласу та мінісукні з блискучим декором у формі квітів.

Новий дроп дизайнерка присвячує українським жінкам, їх непереборній силі, любові та вмінню знаходити натхнення і віру в найтемніші моменти життя. “В першу чергу це про жінок та про кохання, про його неймовірну силу проходити крізь війну і трансформуватися, знову запалювати серця коханих, додавати сили та будувати нові світи. Це вічний двигун у всі часи”, – коментує Мальва Вербицька.