Ukrainian Fashion Week

Kronenbourg 1664 X UFW SS25 UA Edition

Kronenbourg 1664 X UFW SS25 UA Edition

Kronenbourg 1664 підтримає Ukrainian Fashion Week UA Edition SS25, який відбудеться у серпні наступного року. Співпраця Kronenbourg 1664 та Ukrainian Fashion Week триває вже не перший рік, і ми раді оголосити про її продовження.

Нагадаємо, у листопаді в ексклюзивному інтерв’ю для Vogue UA, Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week, оголосила про повернення UFW в Україну після трьох міжнародних сезонів:

«Вже три сезони ми провели в унікальному форматі International Season і зрозуміли головне: мода сьогодні — це не лише про різноманітність чи сталість, а і про солідарність.
У нас є стриманий оптимізм, що попри все індустрія оговтується… Я вірю, що ми зможемо провести цей важливий сезон Ukrainian Fashion Week в Києві. Завдяки нашим захисникам, зможемо».

Підтримуючи UFW SS25, Kronenbourg 1664 долучається до розвитку української моди та підтримує близькі для компанії цінності. Адже мистецтво, естетика та стиль — це інструменти, що допомагають виразити зміни та настрої, які зараз переживає суспільство, переосмислити національну історію та традиції. А також привернути увагу до України та популяризувати її культуру в усьому світі.

Kronenbourg 1664 багато років поспіль виступає спонсором модних заходів, як в Україні так і закордоном і є давнім партнером Copenhagen Fashion Week. 

Copenhagen Fashion Week також підтримав Ініціативу «Support Ukrainian Fashion» від UFW та протягом трьох сезонів надав можливість семи українським дизайнерам the COAT, T.Mosca, RDNT, Domanof, Gasanova, Gunia Project та Juliya Kros представити свої колекції діджитально та в рамках CIFF.