Ukrainian Fashion Week

Хід королеви: презентація капсульної колекції бренду BEZMEZH

Хід королеви: презентація капсульної колекції бренду BEZMEZH

У новому сезоні бренд BEZMEZH продовжує розвивати ідею моди без бар’єрів – ні ґендер, ні соціальний статус, ні вік не повинні обмежувати нас у сучасному fashion-світі. Саме тому засновниця марки Анна Межуєва обрала, мабуть, найтрадиційніший елемент класичного чоловічого гардероба – і зробила його абсолютно жіночим. Таксидо або dinner suits з її подачі стали новими «коктейльними сукнями» та замінили звичні вечірні вбрання.

Маніфест BEZMEZH – мода без кордонів, без меж, без стереотипів. Натхненням для бренду цього сезону стало шахове мистецтво та героїня роману Волтера Тевіса «Хід королеви» (екранізованого Netflix). Це історія дівчини-вундеркінда Бет Хармон, яка прагне стати найбільшою шахісткою світу, але бореться з емоційними проблемами. У кожному з нас є світлі й темні сторони. Як і фігури на шахівниці – наші риси характеру перебувають у постійному протиборстві та водночас створюють нашу особистість. Зберегти свою унікальність – маніфест BEZMEZH.

Капсула цього сезону складається з оригінальних моделей смокінгів чорного та відтінку слонової кістки, а також доповнена сорочками, брюками та аксесуарами: метеликами та поясами камербандами.