Ukrainian Fashion Week

FROLOV x SOVA

FROLOV x SOVA

24 квітня друзі та клієнти ювелірного дому SOVA зустрілися в ЦУМ на презентації нової колаборації SOVA x FROLOV.

Вечір розпочався з ексклюзивного закритого показу фільму «Навіть посеред війни розцвітають квіти» у кінотеатрі «Мультиплекс» в ЦУМ. Фільм розповідає про історію партнерства SOVA x FROLOV та залаштунки створення нової квіткової колаборації брендів у підтримку БФ «Діти Героїв».

Переглянути фільм про співпрацю SOVA x FROLOV можна за посиланням.

У фільмі можна побачити кадри із арт-терапії, яку команда SOVA разом з Іваном Фроловим влаштувала для підопічних БФ «Діти Героїв».

Після кінопоказу за благодійний внесок для БФ «Діти Героїв» гості мали змогу придбати справжні картини із серцями, які діти створили на арт-терапії із Іваном Фроловим. Ці картини із серцями стали натхненням для листівок до нової колекції SOVA х FROLOV. Тому кожен клієнт, який придбає прикрасу з колаборації, отримає таку особливу листівку як символ благодійної справи.

Презентація колаборації продовжилася у бутику ювелірного дому SOVA в ЦУМ. Гості мали можливість познайомитися із засновником та креативним директором бренду FROLOV Іваном Фроловим та приміряти нову колекцію прикрас з колаборації, у центрі якої — дика троянда.

Підтримати колаборацію завітали Соломія Кирилова, Ірина Данилевська, Анна Лукашевич, Костянтин Путиленко, Ольга Чайка, Ірина Сопонару, Вікторія Семерей, Володимир Заводюк, Анна Ковальчук, Лана Калиушко та Марина Роботько.