Ukrainian Fashion Week

BEVZA SS24 на NYFW

BEVZA SS24 на NYFW

Колекція BEVZA SS24 присвячена пристрасному та свідомому молодому поколінню, сповненому рішучості зробити свій внесок у мирне майбутнє.

Основним кольором колекції є білий з квітучими чорнобривцями як центральним акцентом, адже чорнобривці – це традиційна квітка, яку споконвіку оспівували люди, письменники та поети в Україні. Чорнобривці символізують оптимізм та відродження – де б ви не посадили чорнобривці – вони проростуть усюди.

“Чорнобривці — улюблені квіти мого дідуся. 20 років я саджала на своєму балконі в Києві насіння чорнобривців, які він мені подарував. З війною я була змушена залишити свій дім, але пам’ять про дідуся залишилась назавжди. Тепер я хочу, щоб ці квіти
проростали всюди». – Світлана Бевза

Основні детаіли колекції BEVZA SS24
Пелюстки тюльпана. BEVZA передає форму ніжних та тендітних пелюсток тюльпану у спідницях та сукнях.
Молодість. Дизайнер розповідає про молодість через загострені квадратні лінії та сміливі кольорові акценти, які символізують пристрасть до життя.
Колоски. Основний символ родючості – колосок – тепер з’являється в фурнітурі сумок та оновленій ювелірній лінії.
Сталий розвиток. Підхід до виробництва завжди полягає в тому, щоб мінімізувати кількість відходів, багато речей виготовлено за технологією безвідходної виробництва, наприклад, укорочені квадратні топи та кепки.
Ручні роботи. Бренд піклується про відродження ремісничої майстерності – старовинні українські традиційні прикраси з бісеру, тепер з’являються в сучасних деталях суконь
ручної роботи.

Photo: Dan Lecca