Ukrainian Fashion Week

Як українські бренди працюють під час війни: TRIP:TYCH

Як українські бренди працюють під час війни: TRIP:TYCH

Behind the Scenes

Готуючись до сезону Ukrainian Fashion Week SS25, що триватиме в Києві з 1 по 4 вересня, команда UFW звернулася до брендів-учасників з питанням: «Як ви проживаєте часи повномасштабного вторгнення?». Про діяльність київського бренду прикрас і парфумерії TRIP:TYCH розповідає його засновниця та креативна директорка — Анна Гончарова.


Ще до повномасштабної війни TRIP:TYCH представив лінію NENUPHAR і доглядову косметику та готувався до запуску колекції TURRITELLA. У лютому 2022 року колектив бренду перебував в Києві, і ми вимушено призупинили роботу.


Вже в березні TRIP:TYCH запрацював та продовжив рухатися до реалізації близьких і довгострокових планів. Нові реалії внесли корективи, і деякі запуски досі на етапі фіналізації. Довелося переїхати, знайти інших підрядників і перебудувати процеси: саме ця частина роботи на той момент була найскладнішою. Та ми відчували багато підтримки від клієнтів, постійних і нових, і цей фідбек був рушійною силою для дій.


Іншим важливим фокусом уваги для TRIP:TYCH стала соціальна діяльність — допомога дітям. В травні 2022 року ми випустили благодійну колекцію care line Damaged Beauty Limited Edition, яку було пошкоджено в процесі вимушеного переміщення, і передали частину прибутку на відбудову школи та дитячого садка в селі Качали Бородянського району.


Разом із київською пекарнею Leilia Bakery й Дарією Білою, ілюстраторкою та авторкою проєкту для наймолодших «Містер Подушка», зібрали кошти для дитячих будинків, а згодом — розіграли кулони із зображеннями унікальних авторських ілюстрацій від малечі на підтримку львівської організації центру для дітей із розладами спектра аутизму, що вимушено залишили дім через бойові дії — LEVCHYK SPECTRUM HUB. У червні 2024 року ми відкрили благодійний фонд JUST KIDS, що надає фінансову допомогу, ініціює творчі сесії та навчання за участі запрошених митців і креативних діячів.


Первинна основа TRIP:TYCH — філософська, творча складова. Кризи можуть впливати на масштаб реалізації нашого потенціалу, але ми знаємо, що у будь-якому випадку все буде втілено в життя.