Ukrainian Fashion Week

VIKTORANISIMOV створив парадну форму для паралімпійської збірної України

VIKTORANISIMOV створив парадну форму для паралімпійської збірної України

Команда бренду VIKTORANISIMOV створила парадну форму для національної паралімпійської збірної України, яка була одягнена спортсменами під час урочистої церемонії відкриття Паралімпійських ігор 2024 року. Церемонія відбулася в Парижі 28 серпня, самі ж ігри будуть проходити до 8 вересня.

Комплект парадної паралімпійської форми від VIKTORANISIMOV складається з спортивних штанів, білої оверсайз футболки, оверсайз кольорової футболки з датами ігор, парадної куртки з функціональними кишенями та блакитної панами. Речі були ретельно розроблені дизайнером та його командою, щоб забезпечити максимальний комфорт та функціональність, враховуючи особливі потреби паралімпійських спортсменів.

Основний дизайн цього комплекту побудований на плавному переході кольорів, градієнті від яскравого жовтого до блакитного через насичений зелений. Зелений колір несе глибоке символічне значення: він є поєднанням блакиного та жовтого кольорів українського прапора. У мирний час ці кольори уособлюють безкрає поле та чисте небо, але у скруті їх суміш — колір української армії, що символізує силу, мужність і єдність нашої нації.

Робота над парадною формою параолімпійців стала ще одним кроком до реалізації давнього задуму дизайнера Віктора Анісімова — заснування українського бренду спортивного одягу, презентація якого планується наступної зими.