Ukrainian Fashion Week

UFW X MFW: PASKAL

UFW X MFW: PASKAL

Ukrainian Fashion Week International Season SS24: PASKAL на Malta Fashion Week

Відбувся перший показ третього міжнародного сезону Ukrainian Fashion Week у рамках Ініціативи підтримки українських дизайнерів “Support Ukrainian Fashion” – PASKAL представила колекцію Resort на Malta Fashion Week.

“Це друга співпраця Ukrainian Fashion Week X Malta Fashion Week. Ми щиро вдячні нашим колегам за сталу підтримку українських дизайнерів у час війни. Це можливість продовжувати працювати, зберегти бізнес та команду, не зважаючи ні на що. Адже створення та креативність не спинити, а ми лишаємося вірними своїй місії підтримувати дизайнерів України за будь-яких обставин», – Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

У новій колекції, представленій на Malta Fashion Week український бренд PASKAL представляє нову колекцію Resort, розкриваючи подальші шари візуальності метелика, представлені в попередній колекції бренду «Out of the Cocoon». Метелик символізує фундаментальні явища — красу та її перехід, трансформацію, початок і кінець — і стає чудовим джерелом натхнення для дизайнерки Юлії Паскаль.

Завдяки своїм дизайнам Юлія Паскаль прокладає шлях між грайливим і розумним, дівчачим і сильним, фантастичним і справжнім, придатним для носіння. Аплікації з метеликами, створені за допомогою фірмової техніки лазерної огранки PASKAL, прикрашені яскравими та прозорими кристалами, оскільки бренд досліджує грані жіночності. Естетика фракталів, циклічна структура життя та потойбічні, але доступні відчуття служать підтекстом для мрійливих, привабливих дизайнів.

Елегантні силуети відточені вирізами та прорізами; змінена форма з асиметричними та м’якими лініями. Міні-сукня, яка повністю складається з метеликів, вирізаних лазером, є родзинкою колекції Resort. Бюстгальтери та корсет, прикрашені метеликами, поєднуються з напівпрозорими брюками та спідницями з високою талією. Однобортні піджаки доповнюють лінійку верхнього одягу, прикриваючи ніжні сукні та тендітні плечі.

Колірна палітра варіюється від мінімалістичного чорно-білого до вражаючого рожевого та блакитного. Напівпрозора органза, технокреп і синтетичний атлас створюють композицію фактур і тактильних відчуттів. А-силует, піджаки в стилі 60-х і slip dress переосмислені в сміливі та чутливі вбрання.
Коли метелик змахує крилами, ми відкриваємо очі на нове середовище краси.


Credits: Steven Muliett