Ukrainian Fashion Week

S’AIVO vol.2 у Відні

S’AIVO vol.2 у Відні

S’AIVO: GASANOVA, NADYA DZYAK, ARUTIUNOVA та інші українські бренди проведуть благодійний поп-ап у Відні

21-22 червня у Відні вібудеться S’AIVO vol.2 за адресою Kirchengasse 33.

Протягом двох днів S’AIVO vol.2 у Відні можна буде придбати вінтажний одяг, аксесуари та взуття, а також речі українських дизайнерів GASANOVA, NADYA DZYAK, ARUTIUNOVA, SAYYA, TAMAR KEBURIA, OLIZ, GRIE, CHERESHNIVSKA, VIKELE STUDIO, ANNABO та NEARON. Спеціальними гостями будуть українські дизайнерки Надя Дзяк, Анна Арутюнова та Люба Макаренко.

«Такими заходами як S’AIVO ми знов привертаємо увагу до ситуації в Україні,  розказуємо іноземцям, що війна триває, що не дивлячись ні на що українські дизайнери і виробники працюють в складних умовах, що зараз ми боремося також і за їхнє мирне майбутнє.

Мода – це наша мова спілкування зі світом зараз. Через S’AIVO ми проявляємо наше єднання представників української фешн індустрії заради благодійної мети і допомоги тим, хто постраждав від війни, хто зараз у лікарнях. Такі світлі і добрі проєкти дають віру і силу в майбутнє», – Надя Дзяк, засновниця та креативна директорка NADYA DZYAK.

Минулого разу команді S’AIVO вдалося зібрати 17 338€, які були передані у Help Ukraine Center на потреби лікарень та у фонд «Коло», який евакуювував дітей-сиріт з гарячих точок. Цього разу зібрані на S’AIVO vol.2 кошти ми передамо на проєкт «Птахи» для закупівлі антибіотиків для поранених.

“Проєкт “Птахи” та  S’AIVO vol. 2 об’єднуються, щоб закупити антибіотики для наших поранених військових. Збирати кошти стає все дедалі складніше, але запити та потреби продовжують надходити у величезній кількості. Щомісяця ми витрачаємо мільйони на складні антибіотики для поранених військових. Щиро вірю та сподіваюся, що завдяки S’AIVO нам вдасться закрити значну частину потреб в антибіотиках для лікарень у наступному місяці. Пишаюся, що ми об’єднали наші зусилля із S’AIVO з такою метою та запрошую всіх, хто у Відні приєднатися”, – каже Тата Кеплер, СЕО благодійного проєкту «Птахи».

S‘AIVO — це благодійний проєкт, який об’єднує маркет вінтажного одягу та аксесуарів, а також поп-ап українських брендів. Прибуток від продажу речей направляється на благодійність. Таким чином ми знайомимо жителів австрійської столиці з талантом українських дизайнерів, а також даємо друге життя модним речам, допомагаючи волонтерським організаціям та об’єднуючись з благодійною метою.

#Партнери S’AIVO Vol.2

Altamira.ai – партнер
TUMА – партнер
ГО «Відчуй» – партнер
no small talk agency – партнер
Maison de Beauté – партнер
Weingut Mayer am Pfarplatz – партнер
Mono Flowers – партнер
Beauty Matters – партнер